HIDROIZOLACIJSKA DELA

Hidroizolacija ravnih streh.

Kvalitetna izvedba hidro in toplotne izolacije strehe je zelo pomembna za dolgotrajno življensko dobo objekta, saj s tem preprečimo vdor padavinske vode v konstrukcijo in kasneje v objekt. S temoizolacijo pa preprečimo prehajanje toplote skozi streho objekta v zimskem času ter vdor vročine v objekt v poletnem času. Pomembna pri vsem tem je tudi parna zapora, ki se jo vgradi med nosilno konstrukcijo in toplotno izolacijo.

Saniramo pa tudi že obstoječe ravne strehe, ki so potrebne obnove.

hidro izolacija
Odstranitev obstoječega nasutja iz proda, odstranitev strelovodov, čisščenje in predpriprava podlage, ureditev odvodnjavanja in demontaža pločevinastih pokrovov atike.
sanacija ravne strehe
Polaganje termoizolacijskega sloja 12 cm stirotekt P4 (EPS plošče kaširane z bitumenskim trakom) in varjenje prve plasti hidroizolacijskega sloja Izotekt T4 plus.
sanacija ravne strehe
Varjenje zaključne plasti Izotekt REFLEX T4 plus, ki je UV odporna in montaža obstoječih strelovodov.
sanacija ravne strehe
Končana ravna streha z zaključno plastjo Izotekt REFLEX T4 plus in zmontirani novi pokrovi atik

Hidroizolacija temeljev in kletnih prostorov.

Za preprečitev vdora talne vlage in vode v objekt izvajamo hidroizolacije temeljev in kletnih prostorov.
Pri gradnji hiše je pravilno izvedena hidroizolacija temeljev in kleti eden najpomembnejših dejavnikov, saj vlaga, ki se nabira v tleh ali stenah škoduje zdravju, kvari izgled bivalnega prostora, uničuje nosilno konstrukcijo in škodi opremi v prostoru. Neglede na tip hidroizolacijskega materiala je najpomembnejše, da hidroizolacija ni nikjer prekinjena, ker bi to pomenilo prosto pot za vdor talne vode v objekt in posledično se soočimo s prej omenjenimi težavami.

Kontakt >>

SG Koželj d.o.o.
Tunjiška mlaka 10c
1241 Kamnik

 

t: 01 8392 301

f: 01 8397 749

 

m: 031 395 092 - Gašper

m: 031 319 170 - Srečo

 

e: info@sg-kozelj.si

w:

Poslovni partner >>